De Eindhovense producer/DJ Kid Sundance draait al sinds de jaren ’80 mee in de Nederlandse hiphop-/muziekscene. Hij is mede-oprichter van Boomoperators. Werkte samen met Dudley Perkins en Busy Bee. Deelde het podium met gerenommeerde jazzcats als Benjamin Herman, Anton Goudsmit en Edward Capel. En bracht muziek uit op het toonaangevende Japanse label Jazzy Sport. Zijn stijl is rauw, sferisch, op de grens van traditie en experiment. Augustus 2012 verschijnt via Fremdtunes zijn solo debuutalbum Kid’s Colors: een moderne variant op de jaren ’70 en ’80 library-platen en een mix van jazzy hiphop, zompige funk, snufjes afro & brasil en vroege jaren ’80 synthsounds.

CONTEST
De plaat wordt uitgebracht op 12-inch vinyl. En daar hoort natuurlijk een ‘fresh, fly, wild & bold’ hoes bij. Vormgever Mister Adam & illustrator Dees ontwierpen als voorzet een zwart-wit versie… Maar daarmee is de hoes nog niet klaar. Aan jou nu de kans om van dit halffabricaat een fantastisch eindproduct te maken!

Download de cover (PDF-formaat 20 x 20 cm of 31.5 x 31.5 cm) en geef de plaat kleur op je ‘desktop’. Of nog leuker: kleur hem ‘analoog’ in met behulp van potloden, stiften, verf of alle andere mogelijke materialen die je maar kunt bedenken.

Laat je verbeelding het werk doen en stuur het resultaat voor 15 juni 2012 naar Fremdtunes HQ. De meest eye-catching inzending wordt gebruikt als cover en wordt beloond met een prijzenpakket bestaande uit: naamsvermelding op de definitieve hoes, 1 x Kid’s Colors op 12-inch en een Fremdtunes T-shirt.

Om het nog leuker te maken, worden alle inzendingen getoond op www.fremdtunes.com en ligt er voor de ‘runner up’ een Fremdtunes T-shirt klaar.

Aanleverformaat:
– hi-res PDF
– 300 dpi

E-mail adres contest: kidscolors@fremdtunes.com
Postadres: Hesselsstraat 48, 5213 XE, ‘s-Hertogenbosch (NL)

COVER 20 x 20
COVER 31,5 x 31,5

1 Comment »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s